Evolve-Kamado, The Beauty, ikitakuu

949,00 

Huippuvarusteltu Evolve-kamado vielä entistä upeampana. Kiiltävä The Beauty on nyt täällä!

10 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 0db26edbeb0e Osastot: , , ,

Kuvaus

Huippuvarusteltu Evolve-kamado vielä entistä upeampana. Kiiltäväpintainen The Beauty!

Tämän laadukkaampaa ja laajemmin varusteltua kamadoa et tällä hinnalla muualta löydä. Keramiikalla elinikäinen takuu. Evolve Beauty & The Beast ovat todella tämän vuoden kuumimmat tulokkaat.

Evolve-kamado on massiivisen kokonsa ja laajan varustelunsa vuoksi ehkä markkinoiden edullisin valinta myös hinta-laatu-suhteeltaan. Evolve The Beauty on keraaminen hiiligrilli monipuoliseen ruoanvalmistukseen. Voit esim. grillata, hauduttaa, paistaa tai savustaa. Evolve näyttää kyntensä parhaiten pitkissä savustuksissa, sillä hiilen kulutus on hyvin maltillista.

Lämpöeristetty kuori pitää savun ja kosteuden sisällään kaikissa lämpötiloissa. Lämpötilaa voi säätää helposti vetoa säätämällä. Paksut keraamiset seinät ja munan muoto tarjoavat monipuolisuutta verrattuna perinteiseen hiiligrilliin. Kypsennä suoralla liekillä tai ohjaa lämpö epäsuorasti.

Pakettiin kuuluvat mm. kaksitasoritilä ja lämmönjakolevyt, jotka monessa kamadossa täytyy hankkia erikseen. Kannessa on lukko, joka varmistaa lämmön pysymisen varmasti tiiviisti grillin sisällä. Kannen jousitus tekee kannen käsittelystä kevyttä ja miellyttävää. Lasikuitutiiviste kannen välissä varmistaa tiiviyden.

Pakettiin sisältyy tukeva ja lukittavilla pyörillä varustettu vaunu. Lisäksi vaunussa on kaksi alas taittuvaa sivutasoa tuomassa laskutilaa.

– Pinta: Kiiltävä musta

– Grillausalan koko: Ø51 cm, grillin halkaisija 60 cm + sivupöydät

– Yksityiskäytössä ikuinen takuu kaikissa keraamisissa osissa, myös tulipesässä. Voimassa ensimmäisellä omistajalla.

– Kahden vuoden takuu kaikille grillin metalliosille

– Integroitu lämpömittari

– Toimitussisältö: Grilli, vaunu, puiset sivupöydät, grilliritilä, lämmönjakolevyt, suojahuppu, tuhkalapio, ritiläpihdit.

– Todella monipuolinen, soveltuu grillaamiseen, paistamiseen, savustukseen, haudutukseen, paahtamiseen ja leipomiseen yms.

Toimitus 79e kotipihaan.

Lisätiedot

Paino 155000 g (gramma)
Mitat 100 × 100 × 100 cm (senttimetri)
Malli

The Beast, The Beauty