Evolve-Kamado, The Beast, ikitakuu

1 190,00  Sis. alv 24%

Huippuvarusteltu Evolve-kamado vielä entistä upeampana. Komea, mattapintainen The Beast!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 0db26edbeb0e-1 Osastot: , , ,

Kuvaus

Huippuvarusteltu Evolve-kamado vielä entistä upeampana. Uusi, mattapintainen The Beast!

Kaupan päälle paketti savupaloja sekä kastikemoppi! (lähetetään erikseen)

Tämän laadukkaampaa ja laajemmin varusteltua kamadoa et vastaavaan hintaan muualta löydä. Keramiikalla elinikäinen takuu. Evolve Beauty & The Beast ovat aikamme kuumimmat tulokkaat kamado-markkinoilla.

Beastissa nyt uusittu kuori ja digitaalimittari. Lisäksi Beastin mukana hiilikori ja grillihanskat. Kaksitasoisen teräsritilän lisäksi nyt valurautainen ritilä, parilalevy ja pizzakivi.

Evolve-kamado on massiivisen kokonsa ja laajan varustelunsa vuoksi ehkä markkinoiden edullisin valinta myös hinta-laatu-suhteeltaan. Evolven The Beast ovat keraaminen hiiligrilli monipuoliseen ruoanvalmistukseen. Voit esim. grillata, hauduttaa, paistaa tai savustaa. Evolve näyttää kyntensä parhaiten pitkissä savustuksissa, sillä hiilen kulutus on hyvin maltillista.

Lämpöeristetty kuori pitää savun ja kosteuden sisällään kaikissa lämpötiloissa. Lämpötilaa voi säätää helposti vetoa säätämällä. Paksut, keraamiset seinät ja munan muoto tarjoavat monipuolisuutta verrattuna perinteiseen hiiligrilliin. Kypsennä suoralla liekillä tai ohjaa lämpö epäsuorasti.

Pakettiin kuuluvat mm. kaksitasoritilä ja lämmönjakolevyt, jotka monessa kamadossa täytyy hankkia erikseen. Kannessa on lukko, joka varmistaa lämmön pysymisen varmasti tiiviisti grillin sisällä. Kannen jousitus tekee kannen käsittelystä kevyttä ja miellyttävää. Lasikuitutiiviste kannen välissä varmistaa tiiviyden.

Pakettiin sisältyy tukeva ja lukittavilla pyörillä varustettu vaunu. Lisäksi vaunussa on kaksi alas taittuvaa sivutasoa tuomassa laskutilaa.

– Pinta: Mattamustanharmaa

– Grillausalan koko: Ø52 cm, grillin halkaisija 61 cm + sivupöydät

– Yksityiskäytössä ikuinen takuu kaikissa keraamisissa osissa, myös tulipesässä. Voimassa ensimmäisellä omistajalla.

– Kahden vuoden takuu kaikille grillin metalliosille

– Integroitu, digitaalinen lämpömittari

– Kuusiosainen keramiikka

– Beastissa uusittu kuori, digitaalimittari. Mukana hiilikori ja grillihanskat. Kaksitasoisen teräsritilän lisäksi nyt valurautainen ritilä, parilalevy ja pizzakivi.

– Toimitussisältö: Grilli, vaunu, puiset tai komposiittiset sivupöydät, grilliritilä, lämmönjakolevyt, suojahuppu, tuhkalapio, ritiläpihdit.

– Todella monipuolinen, soveltuu grillaamiseen, paistamiseen, savustukseen, haudutukseen, paahtamiseen ja leipomiseen yms.

Toimitus 79e kotipihaan. Tämän mallin toimitus alkaen n. 2.5.24

Lisätiedot

Paino 230000 g (gramma)
Mitat 100 × 100 × 100 cm (senttimetri)
Sivutasojen materiaali

Täyspuinen, Komposiitti