Ale!

Evolve-Kamado, The Beauty & The Beast, ikitakuu

999,00 

Huippuvarusteltu Evolve-kamado vielä entistä upeampana. Kiiltävä The Beauty ja komea The Beast ovat nyt täällä!

Tuotetunnus (SKU): 0db26edbeb0e Osastot: , , ,

Kuvaus

Huippuvarusteltu Evolve-kamado vielä entistä upeampana. Kiiltävä The Beauty ja komea, mattapintainen The Beast ovat nyt täällä!

Tämän laadukkaampaa ja laajemmin varusteltua kamadoa et tällä hinnalla muualta löydä. Keramiikalla elinikäinen takuu. Evolve Beauty & The Beast ovat todella tämän vuoden kuumimmat tulokkaat.

Beastissa nyt uusittu kuori ja digitaalimittari. Lisäksi Beastin mukana hiilikori ja grillihanskat. Kaksitasoisen teräsritilän lisäksi nyt valurautainen ritilä, parilalevy ja pizzakivi.

Evolve-kamado on massiivisen kokonsa ja laajan varustelunsa vuoksi ehkä markkinoiden edullisin valinta myös hinta-laatu-suhteeltaan. Evolve The Beauty & The Beast ovat keraamisia hiiligrillejä monipuoliseen ruoanvalmistukseen. Voit esim. grillata, hauduttaa, paistaa tai savustaa. Evolve näyttää kyntensä parhaiten pitkissä savustuksissa, sillä hiilen kulutus on hyvin maltillista.

Lämpöeristetty kuori pitää savun ja kosteuden sisällään kaikissa lämpötiloissa. Lämpötilaa voi säätää helposti vetoa säätämällä. Paksut keraamiset seinät ja munan muoto tarjoavat monipuolisuutta verrattuna perinteiseen hiiligrilliin. Kypsennä suoralla liekillä tai ohjaa lämpö epäsuorasti.

Pakettiin kuuluvat mm. kaksitasoritilä ja lämmönjakolevyt , jotka monessa kamadossa täytyy hankkia erikseen. Kannessa on lukko, joka varmistaa lämmön pysymisen varmasti tiiviisti grillin sisällä. Kannen jousitus tekee kannen käsittelystä kevyttä ja miellyttävää. Lasikuitutiiviste kannen välissä varmistaa tiiviyden.

Pakettiin sisältyy tukeva ja lukittavilla pyörillä varustettu vaunu. Lisäksi vaunussa on kaksi alas taittuvaa sivutasoa tuomassa laskutilaa.

– Pinta: Mattamustanharmaa & Kiiltävä musta
– Grillausalan koko: Ø51 cm, grillin halkaisija 60 cm + sivupöydät
– Yksityiskäytössä ikuinen takuu kaikissa keraamisissa osissa, myös tulipesässä. Voimassa ensimmäisellä omistajalla.
– Kahden vuoden takuu kaikille grillin metalliosille
– Integroitu lämpömittari
– Beastissa uusittu kuori, digitaalimittari. Mukana hiilikori ja grillihanskat. Kaksitasoisen teräsritilän lisäksi nyt valurautainen ritilä, parilalevy ja pizzakivi.
– Toimitussisältö: Grilli, vaunu, puiset sivupöydät, grilliritilä, lämmönjakolevyt, suojahuppu, tuhkalapio, ritiläpihdit.
– Todella monipuolinen, soveltuu grillaamiseen, paistamiseen, savustukseen, haudutukseen, paahtamiseen ja leipomiseen yms.

Toimitus 79e kotipihaan.

Lisätiedot

Paino 105000 g (gramma)
Malli

The Beast, The Beauty